Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch, diner/lunch
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 3 tomaten
- 2 takjes dille
- 12 gr bieslook
- 2 takjes peterselie
- 2 el olijfolie
- 4 eieren
- 50 gr feta
- Platbrood
Bereiden
- Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaten in partjes. Hak de dille, bieslook en peterselie fijn.
- Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2-3 min. op laag vuur. Voeg de stukjes tomaat toe en bak 4 min. mee.
- Breek de eieren boven de pan en laat al omscheppend 5 min. stollen. Verdeel over de borden, verkruimel de feta boven het ei en garneer royaal met de verse kruiden. Serveer met platbrood.
Platbrood heb ik zelf gebakken, en ik heb er een courgette/ei/kaas/ui soort van pannenkoek bij gemaakt.