ingredienten
100 gram ongezouten boter
1 sjalot
paneermeel
olie
1 eetlepel ras el hanout
handvol koriander
peper
zout
bloem
gestoomde couscous
feta
knoflook
safraan
bouillon
eiwit van 2 eieren
spuitzak
Zorg dat je afgekoelde boillon hebt.
Smelt de boter.
Snipper het sjalotje en knoflook heel fijn.
Voeg de sjalot en knoflook toe aan de gesmolten boter.
Safraan toevoegen.
Ras el hanout naar smaak toevoegen.
50 gram Bloem toevoegen aan de boter, zeef deze!!!!
Goed mengen.
Laat de bloem goed garen, anders is de smaak niet goed.
Bouillon langzaam toevoegen en blijven roeren.
Op smaak brengen met peper en zout.
75 gram couscous erbij.
Korinader fijn snijden en toevoegen aan de salvicon.
Fetakaas brokkelen.
Af laten koelen en in spuitzak.
Bord met bloem bestrooien.
Baantjes spuiten op het bord.
Bord in de diepvries.
Bevroren uit de diepvries en in stukken snijden.
Bloem erover strooien.
Vorm er mooie kroketten van.
In het eiwit en dan door het paneermeel, heb je nog couscous over kun je bij het paneermeel doen.
Rollen maar.
Olie verwarmen tot 170 graden.
Bord met keukenpapier klaarzetten en daar de kroketten op laten uitlekken.
Serveer met citroenmayonaise.