1 kop suiker met een 1/4 kop water in pan langzaam verhitten voor de karamel.
6 vormpjes voor de pudding invetten met druivenpitolie of een andere neutrale olie.
2 kopjes melk en 2 kopjes room in een pan langzaam warm laten worden. Voeg er sinasappelrasp, 1/2 theelepel gemalen kruidnagel, flinke scheut vanille, 2 kaneelstokjes en 1/4 kopje suiker aan toe. Roer dit goed door en laat het warm worden, NIET KOKEN.
Let op de caramel is nu bijna klaar. Verdeel deze over de vormen, klein bodempje in elke vorm.
Mix in een kom 5 eieren. En voeg deze bij het melk slagroom mengsel. Let op dat dit niet te heet is anders krijg je een omelet. Giet het door een zeef.
Verdeel dit over de vormen en vul het bakblik met water, zo dat de vormen voor de helft onder staan.
Zet het in de voorverwarmde oven van 150 graden voor 30 minuten.
Laat ze dan minimaal 8 uur afkoelen.
Stort ze op een bordje