Ingredienten
6 eiwitten, 500gram suiker(300 gram voor de pavlova en 200 gram voor de karamel), 1 eetlepel maizena, 1 eetlepel witte wijn azijn, 200 gram witte chocolade, 1/2 liter slagroom, 200 ml vanille-custard kant en klaar,
250gram frambozen

Oven voorverwarmen op 150 graden. Ovenschaal met bakpapier bekleden.

In een schone vetvrije kom de eiwitten stijf slaan. Voeg dan 300 gram suiker toe, tot het mengsel egaal en glad is. Op het eind de maizena en azijn erdoor.

Verdeel over het bakpapier.

Tip plak het bakpapier vast door een beetje van het eiwitmengsel aan de onderkant te smeren.

Laat dit zo'n 2 uur in de oven staan.

Sla de slagroom lobbig, meng er dan de vanille custard doorheen.

Smelt de choco au bain marie. Verdeel deze over de pavlova, met een kwast. Even laten afkoelen.

Verdeel nu het slagroommengsel over de pavlova, het chocolaagje zorgt ervoor dat de pavlova niet inzakt.

Verdeel de frambozen erover

Smelt 200 gram suiker tot het vloeibaar en goudbruin is.

Verdeel deze over de pavlova, wees voorzichtig want dit is warm.