Ingrediënten

200 gram bloem, honderd gram margarine, een snufje zout en een klein scheutje water en gooit dit tezamen in de machine of u kneed het met de hand in een kom. En klaar is het pizzadeeg.

Bereiden

Vervolgens legt je de deegbal op een bebloemde ondergrond en rolt deze uit. Neem een deegroller en rol er een mooie dunnen bodem van. Met bijvoorbeeld de ring van een bakblik voor appeltaart drukt u er nu een ronde pizza uit. De deeg die overblijft kunt u gewoon toevoegen aan de volgende deegbal die u maakt.
Leg nu de pizzabodem op een stuk bakpapier en beleg deze naar uw smaak.champignons, paprika, uien, geraspte pittige kaas, mozzarella, ham, rauwe ham, salami en uiteraard de sugo (gekruid tomatensaus) om de bodem mee in te smeren.
De champignons, uien en paprika eerst even in de pan voorgaren. Dat is uiteindelijk lekkerder op de pizza, of je moet van beetgare groenten op de pizza houden.
De pizza's daarna circa 15 tot 20 minuten (even in de gaten houden) in de oven bij een temperatuur van 225 graden Celsius.

Let op dat de bodem goed gaar is!