iespies.nl
  • Home
  • Bijgerechten
  • Soep
  • Kruiden
  • Sauzen
  • Dressing
  • Dessert
  • Gebak

Chocolade truffels

Categorie: gebak

Ingrediënten

melkchocolade 50 gr, vanille essence, 25 gram margarine, hagelslag of kokos, 1 ½ eetlepel poedersuiker, 1 eierdooier.

Bereiden

Smelt de chocolade in een pannetje, roer de margarine, poedersuiker, eierdooier en vanille tot een pluizig geheel. Meng chocolade bij het pluizig geheel. Goed roeren en hard laten worden d.m.v. afkoeling. Schep met een theelepel de hard geworden chocolade en rol er balletjes van. Rol deze door de hagelslag of de kokos.

Pagina 3 van 3

  • 1
  • 2
  • 3

nieuwste recepten

  • Salade van kruidige kikkererwten met tomaat, mozzarella en ruccola-muntpesto
  • mug cake
  • Mascarponeroom
  • Börek met fruitvulling
  • Yufka deeg
  • Baba Ganoush
  • Gnocchi met spinazie en tomaat 
  • Zoerfruit met friet
  • Zachte gnocchi
  • Zwarte ijsthee met kruiden