iespies.nl
  • Home
  • Bijgerechten
  • Soep
  • Kruiden
  • Sauzen
  • Dressing
  • Dessert
  • Gebak

Aardappel gratin

Categorie: bijgerecht

Ingrediënten

1/2 kilo aardappel
¼ lt. room
2 eetlepels crème fraîche
knoflook
geraspte kaas(oud en parmezaan)
peper
aromat

Bereiden

Aardappels, in schijfjes.
Kook deze beetgaar.
Afkoelen,
Ovenschaal invetten.
Knoflook, room, crème fraîche, peper, aromat, kaas en aardappels in kom mengen.
In ovenschaal verdelen.
Geraspte kaas erover.
In oven verwarmen en smikkelen maar.

Pagina 19 van 19

  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

nieuwste recepten

  • Trofie al pesto
  • Mangomousse
  • Kaas- of groente-enchilada’s
  • Jackfruitragout met preipuree en geroosterde pastinaak
  • Zuppa Gallurese
  • Veggie filo snake
  • Gebakken rode biet met ricotta en honing
  • Crème brûlée met banaan in beslag havermoutcrunch
  • Lemon curd
  • Gegrilde wortelen van de bbq